Информация за детегледачки

Създадохме този Център за развитие и успех, водени от собствения си опит и разбирането, че всеки има право да бъде удовлетворен и щастлив от труда, който полага. Имаме лиценза да извършваме посредническа дейност, както и да предлагаме много повече от това.

Ние знаем колко е трудно да намериш правилната работа, която ти носи спокойствие, сигурност и радост, че си част от оформянето на един нов живот. Ние вярваме, че професията на детегледачката е истински съзидателна и работим отговорно за това нашите професионалисти да бъдат ценени и да получават признание за своя труд в семейства, които ги заслужават.

Ето защо не пестим хиляди часове труд да намерим най-добрите работни позиции конкретно за Вас.

Искате повече знания?

Ние имаме екип от признати експерти, нови модели за Вашата работа – обучение по алтернативни методи като Монтесори и Валдорфска педагогика, курсове за здравословно и пълноценно хранене, помощ за родилки, грижи за болно дете, комуникация с новите поколения, нови игри за тях и др., включително и обучения за придобиване на степен на професионална квалификация. Потърсете някой от новите ни курсове тук.

Искате да имате възможност за консултации?

Ние Ви помагаме, като в процеса на работа провеждаме регулярно консултации и срещи, вкл. онлайн, за повишаване на мотивацията и за споделяне на опит и идеи.

Искате достойно заплащане? Кажете ни какви са очакванията Ви и ние ще Ви помогнем да получите най-доброто за Вас, независимо от опита си.

Искате предвидимост? Ние винаги защитаваме правата на нашите детегледачки, като им предлагаме ясни правила и условия на работа. Работим с проверени семейства, които каним на интервюта с Вас, за да получите най-пълна информация за изискванията и възможностите, които те имат, така че да можете да работите с удоволствие. След наемането Ви на работа ние се свързваме както с Вас, така и със семейството, за да оценим работните отношения.

Вие избирате, ние Ви помагаме да защитите правата си.

Искате нещо повече? Кажете ни какво е. Ние имаме екип от консултанти, които знаят как.

Какво да направите? Попълнете Регистрационния формуляр за детегледачки, който ще ни позволи да потърсим най-добрите предложения за Вас. С това Вие потвърждавате, че сте съгласни с Общите условия на “Център за развитие и успех“ ООД и Вашата информация ще бъде прегледана от член на екипа ни, който ще се свърже с Вас, за да Ви покани на интервю. То се провежда от доказани специалисти в областта на ранното детско развитие, предучилищното и училищното образование, психолози и др.

Не губете часове в търсене на поредните обяви и поредното семейство за няколко седмици!

Започнете сами да управлявате своята професия, независимо дали имате богат опит или сега започвате, като станете част от нашия екип и създадете свой профил, който ще ни помогне да Ви предложим най-доброто за Вас.

Ние сме на линия днес, за да Ви помогнем!