Ние сме лицензиран Център (Удостоверение № 3432 от 14.1.2022 г. за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за България) който има банка от кадри с най-добрите детегледачки, които работят на територията на София и София-област. Независимо дали търсите грижи за новородено или за по-голямо дете, за непрекъсната заетост, за няколко часа, само след учебни занимания или за през ваканцията, ние можем да Ви помогнем в избора на най-подходящата възможност за семейството.

Не предлагаме лесен избор, а отговорен, сигурен и професионален. Защото е важно!

Нашите детегледачки:

  • имат нужната квалификация за отглеждане и насърчаване развитието на децата, така че те да растат щастливи, уверени и спокойни;
  • са професионалисти, които могат да работят както по традиционни методики, така и по алтернативни като Монтесори, Валдорфска педагогика – Вие решавате и избирате;
  • спазват Етичен кодекс на работещите с деца;
  • имат предоставена възможност от нас за допълнителни обучения;
  • са напълно проверени от нас – за необходимите умения, за чисто съдебно и криминално минало, за психическа устойчивост;
  • познават и прилагат правилата за оказване на долекарска помощ в спешни ситуации.

Как работим?

След като сте решили какъв тип грижи за деца търсите, трябва да попълните и изпратите нашия Регистрационен формуляр за родители. С това Вие потвърждавате, че сте съгласни с Общите условия на “Център за развитие и успех“ ООД.

Ние внимателно разглеждаме Вашите изисквания, след което ще се свържем с Вас, за да обсъдим допълнителните потребности на Вашето семейство и условията, при които ще работи Вашата детегледачка.

Ще Ви помогнем на всяка крачка, като Ви дадем достатъчно информация по общи теми, по отношение възможностите за конкретна подкрепа за Вашето дете, допълнителни дейности, ориентир за тарифите според заетостта, опита и компетенциите на детегледачките.

Пристъпваме към избор на детегледачка след сключване на договор за извършване на индивидуален подбор и заплащане на административна такса.

ИЗБОР НА ПОДХОДЯЩИ ПРОФИЛИ НА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ

Съпоставяме Вашите изисквания с профилите на детегледачките от нашата банка от кадри, като избираме най-подходящите за Вас, с които да проведете интервю.

Ние от „Център за развитие и успех“ работим на базата на максимално припокриване на изискванията на родителите и детегледачките, така че Ви предлагаме за провеждане на интервю само кандидати, които отговарят на потребностите на Вашето семейство.

ИНТЕРВЮ И ИЗБОР

Ние помагаме за организацията на интервюто, можем да предложим избор на въпроси и да прегледаме впечатленията както на Вашето семейството, така и на детегледачките. Можете да интервюирате детегледачките в нашия офис, онлайн или на друго избрано от Вас място, като ние ще бъдем до Вас през цялото време.

В случай че не одобрите нито един от предложените кандидати, ние ще Ви предложим нови, като преди това ще проведем разговор/среща за обратна връзка.

Когато направите своя избор на детегледачка, можем да помогнем при изготвянето на договора, който ще сключите с нея.

ПОСЛЕДВАЩИ СТЪПКИ

Последната стъпка е проследяване на удовлетвореността. След наемането на детегледачката, ние се свързваме както с Вас, така и с нашия кандидат, за да оценим работните взаимоотношения.

Предлагаме възможност за консултации за целия период на работа с детегледачката, така че каквито и да са Вашите притеснения, ние ще бъдем тук, за да Ви помогнем. При дългосрочен договор (над 3 месеца), за първите 3 месеца тази услуга е безплатна за Вас. В случай че не сте доволни от Вашата детегледачка и проблемите са непредолими, ние ще Ви предложим нов избор. Ако това се случи в първите 100 дни от подписване на договора, Вие сте освободени от заплащане на административна такса и комисиона.

ЗА НАС Е ВАЖНО ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ!

Какво е важно да знаете?

Добре е преди да започнете процеса по избор на детегледачка да сте наясно:

  • какви характеристики и задължения очаквате да има Вашата детегледачка;
  • какъв е графикът, който ще трябва да следва;
  • желаете ли детегледачката да поема при възможност и някои ангажименти, свързани с домакинството – напр. приготвяне на храна, почистване.

Изборът е изключително важен, защото детегледачката не просто ще отглежда Вашето дете, а ще работи за неговото развитие.

За да намерите подходящия човек за работата, ще трябва да сте реалистични в намеренията и в очакванията си.

Договорете справедливи условия и се уверете, че детегледачката има възможност да се чувства добре във Вашата среда. Нейната работа е от значение и тя трябва да усеща уважението към своя труд.

Помнете, че тя става част от семейството и тази връзка остава за цял живот!

Със сигурност в началото ще Ви трябва време, за да направите целия процес добре организиран.

Ние сме на линия днес, за да Ви помогнем!